Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat în deplasare sâmbătă, 5 februarie, cu scorul de 31-30, partida cu CS Medgidia, din prima etapă a play-off-ului de promovare! 

„Jucătorii s-au comportat exemplar, au dat dovadă de maturitate și au arătat determinare. Am avut un start de meci mai slab, am fost conduși cu 7-2, după care am reușit să recuperăm diferența de goluri și am revenit în joc. La pauză a fost egal, 13-13, și aș vrea să punctez faptul că nu am cedat în acest meci nici măcar o secundă și acest lucru este cel mai important. Ușor, ușor ne închegăm și pot spune că a fost un meci echilibrat. Nu vreau să spun foarte multe lucruri despre arbitraj, dar aș putea preciza faptul că am jucat 7 vs 9 la acest meci. Îmi felicit băieții, colegii, care au făcut o treabă foarte bună, după o deplasare foarte lungă. Suntem obosiți, dar suntem fericiți că am obținut trei puncte în această primă etapă din play-off-ul pentru promovare. Din punctul meu de vedere, meciurile de acum înainte vor fi foarte echilibrate. Se luptă primele două echipe din fiecare serie, deci nivelul este unul mai ridicat. Urmează pentru noi meciul de sâmbătă cu cei de la Pitești, care va fi după părerea mea și mai greu ca acesta. Vom juca acasă și îmi doresc să câștigăm”, a spus Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

CSM Reşiţa: Boban Vuița, Ionuţ Tănasă, Alexandru Blagoe, Denis Dumuţă, Marius Negru (10), Cătălin Obrocea, Marius Bahan (3), Snezan Radosavlevici (2), Raul Heimbach (3), Daniel Burac, Mircea Negru (3), Marian Mitran, Andrei Bondoc, Deniss Kirsch, Antonio Gîrban (8), Rareş Scurt, Dorian Turcuman, Lucian Ignat (1), Denis Barbu și Eduard Belchite (1).

Pentru rosso-neri urmează partida de sâmbătă, 12 februarie, de pe teren propriu, cu CSU Pitești.

JCS-Ștefan Moraru