Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au continuat forma bună arătată în prima etapă și au câștigat și deplasarea din Bănie, din etapa a II-a a Diviziei A, Seria A! Echipă pregătită de Marius Bahan a câștigat cu 32-23 (12-8) cu CS Universitatea Craiova și are maximum de puncte după două etape!

Pe lângă Reșița, și CSM Odorheiu Secuiesc și CSM Făgăraș au reușit să-și câștige primele două meciuri.

,,A fost un meci extraordinar făcut de băieţi, toată lumea a fost concentrată 100%. Am spus înainte de meci faptul că pentru a obţine o victorie la Craiova trebuie 60 de minute sa fim conectaţi la partidă. Fiecare care a intrat în teren a dat totul. Chiar dacă am câştigat la o diferenţă de nouă goluri, meciul din teren s-a simţit mult mai greu şi mult mai echilibrat. Mă bucur mult pentru victorie şi acest succes ne dă încredere mare pentru meciul cu cei de la Făgăraş. Din ce ştiu, echipa din Făgăraş are ca şi obiectiv unul dintre primele patru locuri. Aşteptăm publicul la sală în număr cât mai mare, promitem că vom face un meci spectaculos şi sperăm că vom câştiga!”, a declarat antrenorul-jucător Marius Bahan.

CSM Reșița: Rafael Moisiuc, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu, Gabriel Constantinescu, Marius Bahan (7 goluri), Snezan Radosavlevici (1 gol), Raul Heimbach (3 goluri), Marian Negru (4 goluri), Oleksandr Starchenko (5 goluri), Marius Negru (2 goluri), Andrei Bondoc (6 goluri), Lucian Ignat (4 goluri), Antonio Gîrban și Denis Barbu.

În etapa a III-a, rosso-nerii vor juca luni, 2 octombrie, de la ora 18, acasă, cu CSM Făgăraș, ocupanta locului 3.

JCS-Ștefan Moraru