Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut astăzi, scor 30-31, cu CSM Sighișoara, în etapa a V-a a play-off-ului de promovare! În urma acestui eșec, rosso-nerii au rămas pe locul 3, cu 9 puncte, în timp ce Sighișoara este pe poziția secundă, cu 13 puncte. CS Universitatea Cluj este lider cu 15 puncte!

Handbaliștii reșițeni, cu mari probleme de efectiv, au ținut piept unei echipe mult mai solide a Sighișoarei, având chiar șansa pe final să obțină un rezultat pozitiv. Marea problemă nu este această înfrângere și că echipa a pierdut ultimele două partide, ci faptul că sunt tensiuni în vestiar, lucru pe care-l specifică Marius Bahan. „A fost un meci incredibil. Am jucat cu inima, văzând câți spectatori au fost în sală era și normal să ne dăruim astfel. Le mulțumim pe această cale. Ne-am simțit extraordinar. Am simțit acest meci ca unul de primă ligă. Felicit echipa din Sighișoara, le doresc baftă pe mai departe, ați văzut și voi, au un lot destul de numeros și de valoros. Sunt jucători care au evoluat mult în Liga Națională, foşti colegi cu care am jucat şi eu în prima ligă. Sunt foarte mândru de echipa mea, am arătat că în nouă jucători de câmp și trei portari, noi am reușit să ne autodepășim și să facem un meci incredibil. Cred că un egal era echitabil. Noi nu ne-am făcut de râs, am luptat cât am putut pentru a obține un rezultat pozitiv. Sunt mai multe de discutat, dar prefer să o fac la rece și nu în acest moment. Din păcate, am luat roșu, și eu, și Heimbach, și Luci Ignat, care suntem niște jucători importanți la lotul pe care îl avem. Din păcate, ăsta a fost rezultatul final!”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

La final, Bahan a precizat faptul că sunt probleme în vestiar, arătând spre antrenorul Radu Bote. „Ce-mi trece prin cap acum: sunt dezamăgit, de fapt suntem dezamăgiți, deoarece ne-am trezit fără Raul Bote la antrenamente. El a luat decizia asta de a pleca în Austria, aşa am aflat, poate antrenorul Radu Bote vă poate da mai multe explicații despre asta. Cred că a venit vremea să-și asume și el rezultatele din ultima perioadă. În etapa a trecută am pierdut la Alexandria, etapa asta am pierdut aici cu Sighișoara. Îmi e frică, pentru că urmează meciul cu cei de la Cluj, și eu nu vreau să mă fac de râs în sala asta de la Reșița!”, a mai adăugat handbalistul.

Marius Bahan anunță dezastrul la următoarele meciuri, în cazul în care nu va mai putea ține vestiarul unit. „Sincer, încerc pe cât posibil, cu experiența pe care o am și Luci Ignat la fel, să menținem vestiarul cât mai strâns, și asta se vede la joc. Încă reușim să facem asta. Când n-o să mai reușim, probabil se va vedea și în teren un dezastru mai mare, ca să zic așa. Le mulțumim încă o dată spectatorilor, vă mulțumim vouă și promitem că mai departe o să luptăm, atâţia cât suntem, câţi am fost și la acest meci!”, a încheiat Bahan.

CSM Reșița: Boban Vuița, Alexandru Blagoe, Marius Bahan (10), Snezan Radosavlevici, Raul Heimbach, Denis Mitran, Mircea Negru (5), Marius Negru (1), Andrei Bondoc, Lucian Ignat, Deniss Kirsch (7), Antonio Gîrban (7), Ionuț Tănasă.

În etapa a VI-a, Reșița va juca tot pe teren propriu, pe 16 martie, și va întâlni Universitatea Cluj, liderul la zi al play-off-ului.

JCS-Ștefan Moraru