Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii rosso-neri au pierdut la un singur gol în ultima etapă. CSM Oradea s-a impus vineri, 6 octombrie, cu 31-30 (18-14) cu CSM Reșița! Echipa pregătită de Marius Bahan se află la a doua înfrângere la rând și ocupă locul 4 în clasamentul Diviziei A, Seria A, cu 6 puncte!

Oradea este pe poziția a treia cu 9 puncte, iar pe primele două locuri sunt CSM Odorheiu Secuiesc și CSM Făgăraș cu câte 12 puncte fiecare.

„Din punctul meu de vedere, la acest joc de la Oradea s-au întâlnit două echipe cu loturi la fel de valoroase. Chiar dacă am pierdut, am reușit să facem un joc mai bun decât cel din etapa trecută cu CSM Făgăraș. Cred că s-a putut vedea o îmbunătățire în jocul Reșiței, mai ales pe partea de apărare, dar și cei doi portari ai noștri au avut o evoluție mai bună. Ei au avut 12 sau 13 intervenții pe tot parcursul meciului. Cu toate acestea, diferența dintre cele două echipe a fost făcută în prima repriză. Știam că ne așteaptă un meci greu și probabil am intrat puțin timorați în teren și un pic neatenți la momentele cheie ale jocului, adică la faza de atac și la finalizare. În repriza a doua am reușit să strângem puțin rândurile, ne-am îmbunătățit jocul, iar în ultimele 10-15 minute din meci am reușit să revenim și am egalat la scorul de 24-24. Cu toate acestea, la acest meci, echipa din Oradea a fost mai bună. Vreau să-i felicit pe cei de la Oradea, dar îi felicit și pe jucătorii noștri, pentru că nu au cedat și sunt convins că ne vom îmbunătăți și mai mult jocul. Am încredere în băieți, dar și în antrenorii noștri!”, a declarat Adrian Acea, coordonatorul secției de handbal de la echipa reșițeană.

CSM Reșița: Rafael Moisiuc, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu, Gabriel Constantinescu, Marius Bahan (6 goluri), Snezan Radosavlevici (2 goluri), Raul Heimbach (3 goluri), Marian Negru (1 gol), Oleksandr Starchenko (5 goluri), Marius Negru, Andrei Bondoc (3 goluri), Lucian Ignat (2 goluri), Adrian Acea, Rareș Scurt, Antonio Gîrban (5 goluri) și Denis Barbu (1 gol).

Urmează pentru rosso-neri partida de sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 12, pe teren propriu, cu CS Unirea Sânnicolau Mare.

JCS-Ștefan Moraru