Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de handbal CSM Reșița ar fi trebuit să înceapă play-off-ul campionatului pe 22 ianuarie, dar rosso-nerii vor juca primul meci oficial din 2022 la începutul lunii februarie!

Pe data de 5 februarie, CSM Reșița va juca în deplasare la Medgidia, iar primul meci în fața propriilor suporteri va fi pe 12 februarie, cu CSU Pitești.

„Am început pregătirea în 4 ianuarie, adică eram în formă să începem meciurile oficiale acum, în 22 ianuarie, aşa cum era postat iniţial. Vom începe competiţia pe 5 februarie, cu primul nostru meci la Medgidia. Suntem opt echipe, ne dorim să facem lucruri frumoase în continuare. Mă bucur că întrecerea se va desfăşura sub formă de etape, tur-retur, deoarece auzisem că exista intenţia organizării competiţiei sub formă de turneu. Dacă s-ar fi jucat în turneu, am fi fost plecaţi pe un teren neutru, suporterii noştri nu ar fi avut cum să ne vadă. Altfel jucăm acasă, cu ei în tribune”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

„Singura modificare faţă de finalul sezonului regulat este prezenţa echipei CSM Făgăraş în locul echipei CS Magnum Botoşani care, din păcate, s-a desfiinţat, iar echipa CS Politehnica Iaşi (echipa cu drept de promovare fiind cea mai bine clasată în Seria A, după Magnum Botoșani) a anunțat Federația Română de Handbal că nu dorește participarea în play-off-ul de promovare din cauza costurilor crescute”, se mai arată pe pagina de Facebook a CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru