Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au pierdut primul amical din această vară,  cu SCM Politehnica 2, scor 41-35 pentru timișoreni!

„A fost un meci foarte util pentru noi, ținând cont că de ceva vreme noi nu am mai jucat. A fost o primă repriză echilibrată, în care am jucat ceea ce ni s-a cerut de către antrenor, adică să fim implicați 100 %, să depunem efort maxim, pentru că în meciurile astea de verificare prea puțin contează scorul. Pot să spun aici că s-a simțit oarecum lipsa lui Lucian Ignat, care s-a accidentat la un antrenament înainte de această partidă amicală. De asemenea, în calitate de jucător, vreau să spun că am simțit în teren un plus foarte mare odată cu venirea pe pivot a lui Raul Bote. Mă simt extraordinar cu el în teren, pe acest post noi am dus lipsă oarecum sezonul trecut. Prima repriză s-a terminat în avantajul nostru, 16-14. În a doua repriză am operat tot felul de schimbări, iar scorul final a fost 41 la 35 pentru SCM Poli. Dar, în general, eu zic că a fost un meci foarte bun. Bineînţeles, fiind primul meci amical, au fost multe greșeli de prindere, de pasare, multe ratări. Ne vom concentra în continuare la antrenamente, să facem ceea ce ni se cere de către antrenori”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

Handbaliștii rosso-neri vor disputa returul cu SCM Poli 2 vineri, 26 august, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Reșița.

JCS-Ștefan Moraru