Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 4 decembrie, cu scorul de 41-24 (25-10), partida cu AHC Drobeta, din etapa a XII-a a Diviziei A, Seria C. Rosso-nerii au revenit după această etapă pe locul al doilea, cu 23 de puncte. Lider este CSM Oradea, cu 33 de puncte!

„Acest meci a fost unul ceva mai ușor și din această cauză ne-am trasat un obiectiv pentru prima repriză. Obiectivul a fost acela să nu luăm mai mult de zece goluri și așa s-a și întâmplat. Au evoluat cei tineri și din nou sunt bucuros că au tratat meciul serios. Mai avem două meciuri. Jucăm sâmbătă la Poli, apoi acasă cu Târgu Jiu. Ne dorim să terminăm acest an pe locul al doilea. Legat de meciul cu Drobeta, pot spune că l-am dominat de la început și până la sfârșit. Probabil și următoarele jocuri le vom câștiga de o manieră categorică. Ne pregătim, cred că vom termina pe locul al doilea și vom încerca de la zi la zi să fim mai buni. Rămânem concentrați pentru ultimele două meciuri ale anului. Am pierdut în acest sezon puncte cu echipe pe care le puteam învinge și este frustrant acest lucru. Handbaliștii vor acumula mai multe experiență și mai au de muncit. Vom face o analiză clară a fiecărui jucător și vom vedea în continuare pe cine ne vom baza de la anul”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la echipa reșițeană.

Marcator a patru goluri în acest meci, Deniss Kirsch a spus la final: „A fost un meci mai favorabil pentru noi și obiectivul a fost să rămânem concentrați pe tot parcursul partidei. Suntem bucuroși de această victorie. Turul campionatului a fost destul de greu, au fost jocuri pe care le-am și pierdut, dar ne-am revenit pe parcurs. Vom juca în etapa viitoare la Timișoara și trebuie să tratăm meciul la fel de serios”.

CSM Reșița: Ionuț Tănasă, Alexandru Blagoe, Denis Dumuța, Lucian Ignat, Daniel Burac, Marius Bahan (2), Marian Mitran (2), Andrei Bondoc (2), Cătălin Obrocea (3), Raul Heimbach (3), Marius Negru (4), Deniss Kirsch (4), Mircea Negru (5), Antonio Gîrban (5), Eduard Belchite (5) și Snezan Radoslavevici (6).

În etapa a XIII-a, rosso-nerii vor juca sâmbătă, 11 decembrie, în deplasare, cu CSU Politehnica Timișoara. Ultimul meci din 2021 al Reșiței va fi pe data de 18 decembrie, acasă, cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

JCS-Ștefan Moraru