Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au câștigat la pas amicalul cu Unirea Sânnicolau Mare, cu scorul de 46-31 (21-16), în al doilea amical al perioadei de pregătire!

„Concluzia după al doilea meci amical este că ne-am mișcat mult mai bine și tabela spune asta. Am dat peste 40 de goluri, adică am avut un ritm foarte, foarte bun. Îi felicit pe băieți, felicit staff-ul și conducerea, le mulțumim pentru susținere. Atmosfera este ok, după cum se vede, iar asta se reflectă și în teren. Mă bucur foarte mult că sunt serioși, au dat din nou 100% cei care au intrat în teren, adică toți. Mergem înainte. Am jucat acest amical și mă bucur că au reușit să ajungă cei de la Sânnicolau Mare. Noi nu ne-am mai dus la Oradea, pentru că am reușit să facem meciul acesta acasă. Ne dorim să mergem să jucăm alte amicale la Timișoara. Acum, totul este în funcție de ei, când vor să organizeze un turneu. Legat de campionat, probabil că vom afla mai multe săptămâna aceasta. Am înțeles că vor să facă niște schimbări vizavi de ceea ce s-a jucat sezoanele trecute. Este posibil să fie patru, este posibil să fie două grupe. Indiferent cum este, noi mergem mai departe, mai avem mult de muncă, dar suntem pe drumul cel bun. Vizavi de meciul cu Timișoara, cred că acesta cu Sânnicolau a fost mult mai bun și mă bucur de evoluției echipei.”, a spus antrenorul Marius Bahan.

„După cum știți de anul trecut, Sânnicolau are niște băieți cu experiență, cum este de pildă Nelu Stan. Sunt foarte bune pentru noi aceste meciuri, pentru că mai e puțin şi începem campionatul. Noi ne pregătim foarte bine, atmosfera e una bună și sper să o ținem așa în continuare, să aducem cât mai multe puncte. După cum știți, în sport este și de zile, nu neapărat de motivație. Poţi să ai o zi bună sau nu. Eu zic că important pentru noi este să câștigăm fiecare meci, că e mai bine sau mai rău, important e să aducem puncte și să ajungem cât mai departe. Pentru campionatul care urmează avem ca obiectiv locurile 1-4. Am încredere în colegii mei, suntem o echipă tânără și sper să ne îndeplinim obiectivul!”, a declarat și interul Raul Heimbach.

JCS-Ștefan Moraru