Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Galeria echipei își va susține favoriții la meciul de sâmbătă, din deplasare, de la Deva, iar reprezentații Guardiei Ultra au ținut să transmită un mesaj și celorlați care țin cu CSM Reșița, dar care n-au făcut parte dintr-un grup organizat de suporteri!

„Deplasarea este cea mai importantă parte din viața unui suporter. Aici simți libertate și unitate, lucruri pe care nu le simte un spectator care merge doar la meciurile de acasă. În deplasare arăți atașament total față de echipă. Lași familia acasă pentru o zi, poate chiar două, în funcție de distanta unde îți joacă echipa. Poate te lipsești de ultimii bani din casă, poate te împrumuți la un vecin, ori la un coleg, dar dacă nu reușești, sigur un alt suporter împarte cu tine sandvișul și doza de bere. Rezultatele echipei ar trebui să facă neîncăpător sectorul rezervat nouă sâmbătă la Deva. Adevărul este că în afara celor din galerie, nu prea există implicare pentru club. Rezultatele proaste din ultimii 20 de ani ne-au făcut să rămânem puțini lângă Metalu’. Ne batem la promovare și din punctul nostru de vedere vom promova, dar unii încă vă temeți și în loc să sprijiniți acest moment, așteptați să se ducă alții să încurajeze echipa. La Deva putem să strângem rândurile! Toți în sectorul rezervat nouă. Degeaba stați împrăștiați prin tot stadionul. Băieții din teren au nevoie de încurajările voastre. Nu mai ezitați și înscrieți-vă la deplasare cu noi sau urcați în mașini și plecați. Vorbiți cu colegii de muncă, cu vecinii de bloc și sâmbătă să fim alături de Metalu’ nostru drag!’’, este mesajul transmis de Guardia Ultra 1995.

Reșița va juca pe data de 3 iunie, în deplasare, la Deva, pentru ca returul să se dispute pe 7 iunie, în Valea Domanului.

JCS-Ștefan Moraru