Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. La Gottrich Radiologie Dentară ai parte de servicii de înaltă calitate, de profesionalism, pasiune și aparatură de ultimă generație!

Doze minime de radiații: Pentru că doza de radiații contează. Poate nu ți se pare importantă atunci când faci doar o simplă radiografie, dar când ai un plan de tratament complex și trebuie să faci multe radiografii, contează mult.

 Imagini clare: Pentru că evidențierea unui detaliu, prin imagini de calitate deosebită, poate face o diferență decisivă în stabilirea unui diagnostic corect.

Echipament de ultimă generație: Pentru că echipamentele moderne, de ultimă oră, realizează imagini cu mult mai clare decât în trecut, iar între acestea, cele mai bune dintre ele fac clar diferența, din punct de vedere al siguranței diagnosticului.

 Condiții de siguranță și confort: Toate tratamentele și serviciile sunt oferite într-o clinică confortabilă, proiectată după cele mai înalte standarde de calitate, unde medicii sunt pregătiți profesional, iar prioritatea acestora este ca fiecare pacient să beneficieze de radiografii dentare performante, utilizând doze minime de radiații, în condiții de confort și maximă singuranță.

 Profesionalism și pasiune: Pe lângă aparatura ultramodernă de care dispun, te va întâmpina o echipă de profesionişti orientată spre confortul pacienţilor şi satisfacţia medicilor, o echipă cu respect pentru ficare pacient, ce reușeste să practice un act medical ireproșabil, care se datorează pasiunii și experienței.

Dacă simți orice fel de disconfort dentar, cu siguranță este momentul pentru o programare!

Echipa va depista cauza și va găsi soluția eficientă.

Aceștia te așteaptă cu drag și spor la cele 2 locații:

Str. Spitalului Nr.36, Etaj 1, Reșița, 0771 533 865

Str. Zona Gării, Cămin Spital C1, parter, Oravița, 0770 854 012

Pentru mai multe detalii te invit să accesezi site-ul: gottrichdental.ro.