Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Secția de nou-născuți a spitalului județean a primit dotări medicale de ultimă generație. Este vorba despre incubatoare, aparatură și pătuțuri pe care Crucea Roșie Caraș-Severin (CRCS) le-a donat recent Spitalului Județean de Urgență Reșița (SJUR). Medicul Ramona Ganțolea mulțumește pentru recenta donație, apreciind sprijinul acordat și frumoasa colaborare între CRCS și SJUR!

Nu este prima dată când directorul Alin Cica, alături de președintele Nicolae Berzescu și colegii lor de la CRCS, se implică în gesturi frumoase față de semeni. Anul acesta s-a derulat campania „Umanitatea nu are granițe”, destinată susținerii refugiaților ucraineni. Bunurile astfel colectate au fost selectate pe grupe de produse și transportate la Crucea Roșie Timiș, pentru a fi încărcate într-un convoi umanitar cu destinația Ucraina. De asemenea, cu sprijinul partenerilor elvețieni Osteuropahilfe Triumph des Herzens, CRCS a donat mobilier școlar școlilor din Luncavița, Verendin, Coronini și altor școli din județ.

„Aceste acțiuni se alătură diverselor activități pe care le-am derulat în special în mediul rural în scopul verificării sănătății oamenilor. Am încercat să fim acolo unde este nevoie de o mână de ajutor pentru că e menirea noastră să fim unde este nevoie de noi. Mulțumim tuturor celor care au încredere în noi și vă dorim tuturor Sărbători fericite și An Nou cu bine”, sunt cuvintele președintelui CRCS, Alin Cica.

JCS-Ionel Ivașcu