Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar, luni, 24 iulie, în intervalul orar 10.00-16.00, pe 7 străzi din Reșița. Sunt afectați parțial consumatorii care locuiesc pe străzile Petru Maior, Gheorghe Șincai, Nalbelor, Viorelelor, Zambilelor, Begoniilor, Ateneului!

Cei de la gaz au planificată, pentru această săptămână, finalizarea unei lucrări importante de modernizare a rețelei de gaze naturale din municipiu.

„Investiția, în valoare de peste 2,8 milioane de lei, a constat în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale pe o lungime de aproximativ 4,5 km pe străzile Sportului, Cerna, Petru Maior și Ateneului. Beneficiari sunt clienții din localitate, care vor avea asigurată continuitatea în alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță. Pentru cuplarea noilor conducte și branșamente la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale!“, se explică în comunicatul remis redacției.

JCS-A.M.