Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls Reșița a pierdut, scor 2-5, partida de acasă, cu CS Universitatea Alexandria, în optimile Cupei României. Pentru elevele lui Daniel Amariei au înscris Olga Zeziukina în minutul 52 și Adelina Ion în minutul 86, iar de cealaltă parte, pentru Alexandria au marcat Ana-Maria Boldeiu în minutul 3, Otilia Durlă în minutul 31, Cristina Tudorache în minutele 61 și 74 și Oana Dumitrache în minutul 88!

„Am întâlnit o echipă foarte bună, cu niște fete talentate care chiar au demonstrat pe teren că merită să fie la loturile naționale. A fost cel mai bun meci al echipei din Alexandria împotriva noastră, deoarece a fost al treilea meci pe care-l jucăm cu această formație. Până acum consideram că avem o valoare apropiată cu această echipă, dar a demonstrat că este o forță în fotbalul feminin și au un nucleu de fete care joacă împreună de 7-8 ani. Noi am experimentat unele lucruri la acest meci, am început jocul în teren cu Rita Panova deoarece voiam să vedem dacă este o soluție pentru campionat. Nu ne-a ieșit, am luat un gol stupid foarte repede și cred că fetele s-au demoralizat. A fost un joc fără miză deoarece noi tragem tare în campionat, acolo vrem să ne concentrăm maxim. Credem în șansa noastră și încercăm să salvăm ce mai este de salvat în acest final de sezon. Nu aveam ca obiectiv Cupa României, dar la orice meci le voi cere fetelor să dea totul pe teren. De luni începem pregătirea pentru că, miercuri ne așteaptă un nou meci foarte greu, în ultima etapă din acest tur de play-out vom întâlni Fair-Play București”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

Banat Girls: Rotaru, Delia Dan, Zeziukina, Lazăr, Roksa, D. Muntean, Ruvilă, Cauni, Panova, Adelina Ion și P. Muntean. Rezerve: Dumitru, Rusu și Stoianov.

Pe data de 5 mai, fotbalistele reșițene vor juca acasă, de la ora 11:00, în campionat, cu AFC Fair-Play București.

JCS-Ștefan Moraru