Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ediția a treia a festivalului va avea loc în perioada 16-24 iunie. Alătură-te echipei! Teatrul de Vest îi anunță pe cei doritori să dea o mână de ajutor la reușita evenimentului că se pot înscrie pentru asta la adresa de e-mail newwavetheatrefest@gmail.com. Trimite câteva informații despre tine și datele tale de contact la această adresă și pregătește-te să faci parte din echipa festivalului!

Pentru deschiderea ediției a treia, teatrul reșițean pregătește spectacolul „Visul unei nopți de vară” după textul lui Wiliam Shakespeare, în regia managerului Gabriel Ionescu. Punerea în scenă a unui text de Shakespeare este o dorință mai veche a lui Ionescu, acest spectacol urmând a încheia actuala stagiune.

La această ediție, vor reveni spaniolii de la Yllana&Totem cu spectacolul „Trash”. De asemenea, va participa o trupă din orașul ucrainean Sumi, care va participa cu un spectacol despre război, jucat de trei actori. Publicul iubitor teatru este de pe-acum invitat la cele nouă seri de festival. Un festival care se pare că a avut ecouri frumoase în țară, de vreme ce dosarul de înscrieri a fost unul foarte voluminos. „Sperăm să facem un început magnific al unui festival care sigur va fi de calitate. Suntem foarte riguroși în a selecta cele 12-13 spectacole, întrucât festivalul poate crește doar așa.”, afirmă managerul teatrului reșițean.

JCS-Ionel Ivașcu