Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce au văzut imaginile care au revoltat spațiul public, cu altercația dintre două adolescente, în care una îi împarte pumni celeilalte, oamenii legii au demarat cercetări și le-au identificat pe cele două protagoniste, concluzionând că totul a pornit de anumite postări pe rețelele de socializare!

Consecințele altercației ar putea fi suficient de grave, oamenii legii deschizând un dosar penal pentru faptele transmise pe Facebook.

„În urma cercetărilor efectuate după apariția în spațiul public a unor imagini în care două persoane de sex feminin au fost implicate într-o altercație, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reșița au stabilit  identitatea celor două persoane. Este vorba despre două minore cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani, ambele din municipiul Reșița, aceasta din urmă agresând-o fizic pe minora de 14 ani în urma unor discuții în contradictoriu privind unele postări pe rețelele de socializare. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe față de minora în vârstă de 15 ani!“, spun cei de la IPJ Caraș-Severin.

Așadar, dacă se va demonstra că a săvârșit fapta cu discernământ, tânăra de 15 ani ar putea da socoteală în fața legii pentru că a mutat o dispută virtuală în spațiul public real.

JCS-A.M.