Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Progresul Ezeriș a pierdut vineri, 8 octombrie, partida din deplasare cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, gorjenii impunându-se cu scorul de 2-1, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii 3, Seria a VII-a!

Gazdele au avut 2-0 pe tabela de marcaj în urma a două faze fixe concretizate în repriza a doua de Gheban și Chelariu, iar golul marcat de Hrudei, din pasa lui Arjocan, a venit în minutul 90+2 pe un contraatac al Ezerișului purtat pe partea stângă. Din păcate pentru cărășeni, elevii lui Arbănaș n-au mai avut forța să egaleze până la fluierul final al jocului.

Multe greșeli personale și un joc nesatisfăcător au dus spre această a doua înfrângere consecutivă a Ezerișului, este de părere antrenorul formației cărășene. Trei victorii, trei înfrângeri și un egal sunt rezultatele obținute de Progresul după primele șapte etape din acest campionat.

„După cum m-am așteptat a fost un joc destul de dificil, împotriva unei echipe tinere și ambițioase. Viitorul Pandurii 2 ne-a pus probleme, am făcut un joc destul de modest, fără prea multe ocazii de poartă și am primit două goluri din faze fixe. Am reușit pe final să marcăm, dar n-am mai reușit să egalăm. Am încercat să ne ridicăm moralul după înfrângerea cu CSM Reșița, am prins și o zi mai proastă și nici nu ne-a ieșit jocul. Diferența s-a făcut la fazele fixe, iar greșelile personale rămân principalele noastre probleme. Asta este, mergem mai departe și sper să obținem cel puțin un punct din deplasarea viitoare”, a spus la final Dorian Arbănaș, antrenorul cărășenilor.

Progresul Ezeriș: Birăescu, Mărgan, Dragomir, Marius Musteța, Berco, Giurică, Derbac, Călin, Marian Musteța, Dalea și Hrudei. Pe banca de rezerve au fost: Spînu, Secula, Rotariu, Kawagoe, Dumitru și Popescu.

Pe elevii lui Dorian Arbănaș îi așteaptă un alt joc dificil pe 16 octombrie, atunci când Ezerișul va întâlni, pe teren străin, formația CSM Deva.

JCS-Ștefan Moraru