Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Progresul va disputa un alt meci foarte dificil! Ezerișul va juca vineri, 28 aprilie, de la ora 17, în deplasare, cu Armata Aurul Brad (23 de puncte)!

Trupa lui Manu și Șodâncă are nevoie de puncte ca de aer, deoarece își va juca în aceste etape ultimele șanse de a se salva de la retrogradare. În acest moment, Ezerișul are acumulate 14 puncte, fiind la egalitate cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2.

„Jocul de la Brad cu siguranță va fi un joc deschis, se vor întâlni două echipe care sunt interesate să joace fotbal. Vom avea parte de un teren bun de joc, unde sperăm să ne putem desfășura jocul și să reușim să cucerim punctele puse în joc pentru a continua să sperăm la o minune. Atâta timp cât mai avem șanse matematice, trebuie să credem în ele și să nu renunțăm. Sperăm ca și după acest joc să păstrăm șansele de menținere sau de ce nu, acestea să crească în cazul unei victorii. Cred că victoria precedentă cu Viitorul poate fi declicul de care aveam nevoie, chiar dacă a venit puțin cam târziu!”, ne-a declarat directorul sportiv al Ezerișului, Cristian Șodâncă.

JCS-Ștefan Moraru