Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Biroul Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin, întrunit astăzi în ședință statutară, a stabilit cu unanimitate de voturi, încă doi candidați la funcțiile de primar!

Pentru municipiul Caransebeș a fost desemnat deputatul Dumitru Rujan, care, la propunerea actualului președinte Andrei Ungur, a preluat și funcția de președinte interimar al Organizației Municipale Caransebeș. De asemenea, pentru comuna Bănia va candida actualul viceprimar, Păun Ciortuz.

„Va fi o competiţie grea, dar nu imposibilă. Am planuri pentru Caransebeş şi numai cu ajutorul caransebeşenilor le pot duce la îndeplinire. Le mulţumesc colegilor din PNL pentru încredere!“, ne-a declarat deputatul Dumitru Rujan. Candidatura lui Rujan a fost stabilită în urma unui sondaj în care acesta a ieşit pe primul loc!

Totodată, Biroul Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin a stabilit azi componența delegației formată din 23 de liberali (14 de drept și 9 aleși) care vor participa la Consiliul National al Partidului Național Liberal, ce va avea loc în data de 17 Februarie la București, unde se va stabili si fuziunea prin absorbție cu ALDE.

JCS-N.C.