Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Junioarele III de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” și LPS „Florin Fleseriu” Sebeș au terminat la egalitate, scor 24-24, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Seriei H a campionatului!

Fetele pregătite de Eva Todoruț au reușit să obțină un punct din acest meci, după ce la un moment dat formația din Sebeș avea opt goluri avans pe tabela de marcaj.

„A fost un meci nu doar cu emoții, dar și cu momente de suspans. Suntem două echipe relativ egale ca și valoare și consider că arbitrajul de la acest meci nu ne-a avantajat pe niciuna dintre noi. A fost un haos total pe teren și a fost un meci dificil. La un moment dat nu am mai avut nimic de pierdut. După câteva greșeli care au fost din cauza arbitrajului, dar și din cauza noastră, scorul a fost puțin cam mare în favoarea adversarelor noastre. Ulterior am reușit să le mobilizez pe fete și să pe final să obținem un rezultat de egalitate. Am fost extrem de supărată la acest meci, nu am mai fost așa de mult timp și consider că la acest joc ar fi trebuit să fie delegați arbitri puțin mai experimentați. Urmează să ne deplasăm în localitatea Mediaș, unde vom disputa a XVI-a etapă. După părerea mea, meciul de la Mediaș ar trebui să-l câștigăm și vom putea dacă vom juca așa cum am evoluat în a doua repriză a acestui meci. Cred că și acest meci ar fi trebuit să-l câștigăm, dar ținând cont de ceea ce a fost pe teren, cred că a fost un rezultat favorabil ambelor echipe. Le-am felicitat pe fete pentru jocul din partea a doua a meciului, deoarece s-au mobilizat și au jucat ca o echipă adevărată!”, a spus antrenoarea Eva Todoruț.

Urmează pentru reșițence partida din 10 februarie, cu CSȘ Mediaș, ce se va desfășura în depalsare.

JCS-Ștefan Moraru