Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Filiala județeană a partidului condus de Ludovic Orban și-a definitivat lista de candidați pentru alegerile parlamentare!

După un sfârșit de săptămână plin de suspans și cel puțin contradictoriu pentru tabăra scindată a liberalilor, numele candidaților par să se fi așezat la locul lor pe listele de candidați. Surpriza începutului de săptămână a fost, fără îndoială, decizia lui Romeo Dunca de a lua în considerare o candidatură din partea Partidului Forța Dreptei, variantă care i se oferise încă de acum o lună de către Biroul Politic Județean al formațiunii, în detrimentul celei mai recente, de a candida pe listele AUR.

Romeo Dunca deschide, așadar, lista de candidați ai FD pentru alegerea Camerei Deputaților, pe care îi mai regăsim, în odine, pe: Sebastian Aniel Chiriacescu (din Oțelu Roșu), Andreea Diana Apetrei, Ervin Georgian Dumitraș, Laura Radu, Daniel Meza și Adrian Vlad (toți cu domiciliul în Reșița).

Lista candidaților FD pentru Senat a suferit și ea modificări de ultimă oră, după retragerea lui Arin Ispas, astfel că Hadrian Constantin Popescu (foto, dr.), liderul filialei, este cel care o deschide, urmat fiind de Alona Popov (Reșița), Manuela Ionela Anton (Rusca Montană) și Mihai Martin Rusalin (Clocotici, Lupac).

JCS-Walter Fleck

2 Comentarii

  1. Cârcotașu Reply

    Știind că FD n-are nicio șansă de intrare în parlament, se pare că Dunca a găsit modul “onorabil” în care să părăsească politica…

Adaugă comentariu