Caraş-Severin, Romania

ORAVIȚA – Șeful județului vrea ca oamenii să știe care sunt consilierii care au ridicat mâna împotriva celor care i-au ales!

„Am tipărit afișe cu cei trei consilieri votați de către cetățenii din Oravița care au ridicat mâna împotriva celor care i-au votat, mărturisește Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean. Doresc să le distribui în Oravița. Pentru ca cetățenii să-i întâmpine cu respectul cuvenit în toamna ce urmează, atunci când vor veni să cerșească voturi pentru stăpânii lor din PSD. Toate orașele din Caraș-Severin au primit cu câteva săptămâni în urmă, din fondul de rezervă al Guvernului, între 800.000 si1.100.000 lei. Cu excepția Oraviței. Am dorit să repar această nedreptate și, ținând cont de faptul că și celelalte primării din județ au primit sume consistente, de peste 400.000 de lei, am propus pentru Oravița 1.100.000 lei. La propunerea vicepreședintelui Isac, au zburat toți banii de la Oravița. La fel ca cei de la Reșița și de la Lupac.“

Șeful județului consideră că propunerea sa de distribuire a banilor a fost echilibrată, ținând cont de populația fiecărei localități și de solicitările transmise către CJ, dar și de banii de care dispune fiecare primărie în prezent.

Primăria Oravița a fost lăsată fără niciun ban cu ajutorul mâinilor ridicate în dispreț față de acest oraș chiar de către trei consilieri județeni cu domiciliul în Oravița, subliniază șeful județului. Vreau să precizez că Oravița a pierdut toți banii din culpa exclusivă a celor aleși și votați de locuitorii din acest oraș. Cele 13 voturi de la consilierii PNL erau suficiente dacă votau pentru și cei 3 sclavi PSD: Miloș Ene și Zaharia. Așadar, rușine lor…. Dragii mei, ăștia sunt, cu ăștia ne luptăm! Bunul simț, o gândire echilibrată, în interesul locuitorilor acestui județ nu există pentru cei care mint zilnic că susțin o politică făcută corect. Referitor la banii Reșiței, ai Lupacului sau ai Oraviței, împărțiți și lui Ion Rusu de la Ezeriș, aici cred ca PSD a luat țeapă. Primarul Ion Rusu, deși are probabil nemulțumirile lui va rămâne ca o stancă în fața propunerilor mieroase ale PSD. Tentativa de cumpărare din ultima penibilă ședință cu 44.000 de lei a unui primar de o asemenea valoare nu are cum să reușească. Un om care transpiră la munca pământului, stând la arat cu propriul tractor, care are mâinile pline de bătături, nu poate fi păcălit de șmecherii de la PSD.“

Am încheia, totuși, că dacă s-a făcut panoul rușinii pentru Oravița, ar fi binevenit și unul pentru Reșița. Cu consilierii județeni din Reșița care au lăsat reședința județului fără bani.

JCS-A.M.