Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – După ce a fost principala țintă a discursurilor liderilor PSD la alegerile de ieri de la Reșița, șeful Consiliului Județean Caraș-Severin, liberalul Romeo Dunca, a replicat în stilul caracteristic!

Acuzat de președintele ales ieri de social-democrați, Silviu Hurduzeu, de minciună, impostură sau aroganță, Dunca a precizat că aceste atacuri care au un singur țel, debarcarea sa de la șefia județului, arată disperarea și tupeul maxim al celor de la PSD, supărați că actuala conducere a CJ a transformat în plângeri penale „prăduielile fără număr găsite în Caraș-Severin”.

„Găștile au fost sparte și mulți din tovarășii de partid, rămași cu trompele tăiate, caută urgent o cale să se cupleze din nou cu buzunarele personale la bugetele locale. Salvarea Bacului moștenit falimentar, depolitizarea AquaCaraș și trecerea ei pe profit, din vaca de muls a celor aflați la putere, reparația drumurilor județene bine, cu bani puțini și luate la rând chiar dacă trec și prin alte UAT-uri decât PNL, îi bulversează pe cei care au condus județul în celălalt mandat. Aceste practici noi, necunoscute până în 2020 în județ, dăunătoare grupurilor de la putere și familiilor lor trebuie să dispară și PSD să revină la ciolan. Eu și colegii mei din PNL de la județ mergem pe principiul: interesul cetățeanului care ne-a votat e mai presus și decât cel al grupului nostru de prieteni și decât cel de partid. Ori acest principiu începe să fie înțeles de alegători, motiv pentru care mă îndoiesc că dl Hurduzeu și cu șleahta lui o să reușească să-l mai schimbe, cu mine cu tot”, a punctat Dunca, șeful CJ declarându-se onorat că întreaga delegație PSD a dedicat timp prețios persoanei sale, înfierându-l cu „epitete faine”.

JCS-N.C.