Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Bhupinder Singh nu va mai fi directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș (SMUC), deși mai avea câteva luni din interimat. Decizia a fost luată vineri de primarul Caransebeșului și va intra în vigoare de luni, 26 iulie!

Schimbarea lui Singh era previzibilă, în lumina declarațiilor făcute de primarul Felix Borcean în ultimele zile. Mai precis, edilul i-a reproșat lui Singh că „nu joacă fairplay”, acuzație infirmată categoric de chirurgul de origine indiană. Mai mult, tot potrivit lui Borcean, nici noul manager Adrian Dumbravă nu ar fi mulțumit de activitatea lui Singh ca director medical, astfel că s-a ajuns la o decizie de acest gen.

În locul lui Singh, pentru următoarele trei luni, primarul Felix Borcean a numit-o în funcția de director medical al spitalului caransebeșean pe Loredana Liuba, medic specialist de Medicină Internă.

Dacă primarul Borcean și doctorul Singh nu au mai dorit să comenteze această decizie, a făcut-o, în schimb, în spațiul public, fostul manager Adrian Cican, cel care l-a avut pe Singh ca director medical în perioada mandatului său la SMUC. „Chiar îmi pare rău… Eu nu l-aș fi schimbat… Cât despre dr. Liuba, NO COMMENT…”. a punctat Cican.

JCS-N.C.