Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – În urmă cu opt ani, la Caransebeş, cu ambiţie şi profesionalism, s-a deschis una dintre cele mai apreciate clinici private: CLINIC LIFE!

La început, clinica a avut pacienţi doar din Caransebeş, însă profesionalismul cadrelor medicale de aici, medici de renume din Vestul ţării, a atras pacienţi din tot judeţul şi nu numai. „Pentru mine, Clinic Life este o parte din viaţa mea. Aici, eu şi colegii mei am făcut o prioritate din sănătatea oamenilor. Medici fiind, sigur că este şi firesc, dar dincolo de asta am vrut ca fiecare pacient să ne simtă ca pe o familie la care să apeleze cu încredere“, ne-a spus medicul Bogdan Şorop, şeful Clinic Life.

Consultațiile în policlinica Clinic Life se fac pe bază de programare. Pacienţii beneficiază de un consult complet în cadrul clinicii. Aceștia au la dispoziție o gamă completă de investigații destinate diagnosticării și urmăririi evoluției anumitor afecțiuni. Dacă, pentru stabilirea diagnosticului, medicul va avea nevoie de investigații suplimentare, acestea se pot realiza gratuit, cu trimitere de la medicul de familie, în cadrul spitalelor unde medicii noștri își desfășoară activitatea, având contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Pentru programări sunaţi la telefon nr.0762.950.098.

„Este un moment aniversar şi bucuria că am ajuns aici este imensă. Prea multe nu sunt de spus, iar aprecierile pacienţilor noştri sunt cel mai frumos cadou. Le mulţumesc colegilor medici care ne sunt alături, le mulţumesc şi celor care au ales alte drumuri. Le mulţumesc caransebeşenilor, cărăşenilor, oamenilor care au apelat la serviciile noastre. Cu ajutorul lor am crescut. Încrederea este foarte importantă în relaţia medic-pacient, pacient-medic. Veniţi la noi cu încredere! Ştiţi acel proverb: dacă azi nu îţi faci timp pentru sănătate, îţi vei face mâine pentru boală. Clinic Life vă aşteaptă!“, ne-a mai spus medicul Bogdan Şorop.

JCS-N.C.