Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița, secția de arte marțiale mixte de contact, a participat la Campionatul Național organizat de FRFK la Alba Iulia, cu opt sportivi. Și de această dată tinerii luptători au obținut rezultate foarte bune!

Doroftei David, în vârstă de 11 ani, la categoria 40 kg, a câștigat piramida fiind medaliat cu aur și a ieșit campion național, iar Ruben Adelin, în vârstă de 12 ani, la categoria -40 kg, având o piramidă „stufoasă”, a reușit să câștige doar două meciuri și a pierdut la puncte în al treilea meci, ocupând locul IV. Eduardo Rafael, în vârstă de 14 ani, la categoria -50 kg, a câștigat medalia de bronz, Costea Ionuț, în vârstă de 14 ani, la categoria -60 kg , a câștigat piramida și a devenit campion național, Doroftei Denisa, în vârstă de 14 ani, la categoria -60 kg, a obținut medalia de aur, iar Chisăliță Raul, în vârstă de 11 ani, la categoria -45 kg, a câștigat primul meci din piramida prin abandon și la al doilea meci s-a accidentat la genunchi, fiind oprit de medic să continue lupta.

Nu în ultimul rând, Costea Maria, în vârstă de 14 ani, la categoria -45 kg, a pierdut în finală și a fost recompensată cu medalia de argint.

JCS-Ștefan Moraru