Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Culturistul caransebeșean Dorian Armaș a cucerit medalia de bronz la Campionatul European IFBB din Spania, la categoria Games Classic Bodybuilding 40-45 de ani!

„Dragii mei, am obținut cel mai bun rezultat din cariera mea de sportiv component al lotului național al României și anume medalia de bronz în cadrul Campionatului European IFBB din Spania. Țin să mulțumesc pe aceasta cale membrilor conducerii Federației Române de Culturism și Fitness și în primul rând domnului președinte Gabriel Sebastian Toncean și maestrului antrenor Costel Torcea pentru încrederea acordată. De asemenea, mulțumesc prietenului și colegului Fransisc Andrasoni pentru tot suportul din backstage, iubitei mele Andreea pentru tot sprijinul și înțelegerea oferită de-a lungul întregii pregătiri (una foarte lungă de altfel …), prietenului și în același timp persoana cu care m-am sfătuit asupra tot ceea ce înseamnă dietă, antrenament, practic tot ce înseamnă pregătire pentru concurs (inclusiv sprijin moral) Herta Andrei. Mulțumesc colegului meu de antrenament Elvis Rafael, un copil minunat care simt ca s-a maturizat alături de mine și absoarbe toate informațiile bune din acest sport, Alex Pop care mi-a sărit în ajutor de câte ori a fost nevoie și a asigurat buna desfășurare în cadrul sălii Cobra Gym. După cum vedeți sunt multe persoane care au contribuit la obținerea unui rezultat bun pentru mine, pentru orașul meu natal Caransebeș, micuț, dar iubit și purtat în suflet de foarte multe persoane, pentru județului Caraș-Severin și pentru țara mea România. Vă mulțumesc tuturor!”, este mesajul postat la finalul competiției de Dorian Armaș.

În această primăvară, Dorian Armaş, care este și campion naţional la Bodybuilding Classic şi la Classic Physique, a devenit și vicecampion balcanic la competiția desfășurată la Kragujevac, în Serbia.

JCS-Ștefan Moraru