Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Ce ar putea avea în comun un bocșean de 56 de ani cu unul de 46 de ani din Luncavița și cu un craiovean de 24 de ani? Substanțele interzise la volan…

Primul tras pe dreapta, marți, la ora 14.30, de polițiștii reșițeni de la Municipiu, a fost un bocșean de 56 de ani, care circula pe strada Grădiște deși consumase alcool. Etilotestul a indicat un rezultat de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot etilotestul l-a dat de gol și pe bărbatul de 46 de ani din Luncavița, care a obținut un scor ceva mai mic, de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Autoturismul pe care-l conducea a fost tras pe dreapta tot marți, la ora 17.00, pe DN 6-Calea Severinului, din Caransebeș, de polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene.

„Fumat“ era tânărul de 24 de ani din Craiova, tras pe dreapta în noaptea de marți spre miercuri, la ora 00.50, de polițiștii de la Secția 10 Rurală Oțelu Roșu, pe strada Revoluției din oraș. „La testarea cu aparatul din dotare au rezultat suspiciuni privind consumul de substanțe psihoactive. Toate persoanele în cauză au fost conduse la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și continuă cercetările. Conduceți responsabil! Nu vă puneți în pericol viața și nu fiți indiferenți la ceilalți participanți la trafic!“, subliniază Poliția județului.

JCS-A.M.