Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Printr-un comunicat, PAO TMK Moscova anunţă că Dmitry Pumpyanskiy şi fiul său Alexander au demisionat din funcţiile de membri ai Consiliului de Administraţie al PAO TMK, Pumpyanskiy senior demisionând şi din calitatea de beneficiar al companiei!

„TMK rămâne pe deplin angajată față de principiile responsabilității sociale, atât în raport cu angajații săi și familiile acestora, cât și în regiunile de operare ale TMK“, se arată în comunicat.

Vă reamintim că Uniunea Europeană a anunţat noi sancţiuni împotriva a 160 de cetăţeni ruşi, într-o nouă rundă menită să îi afecteze pe cei care susţin regimul lui Vladimir Putin, potrivit BBC. Printre aceştia se numără şi omul de afaceri Dmitry Pumpyansky, omul din spatele PAO TMK, unul dintre cei mai mari furnizori de oţel pentru industria de petrol şi gaze la nivel global. Demisiile lui Dmitry şi Alexander Pumpiansky au fost depuse în 9 martie 2022, aşa că TMK Rusia şi TMK Artrom nu aveau ca beneficiari nicio persoană aflată pe lista de sancţiuni occidentale.

„În prezent, toate unitățile TMK din Europa, (deci şi din România, inclusiv cea de la Reşiţa -n.r.), își continuă activitatea ca de obicei, asigurând continuitatea procesului de producție și îndeplinirea tuturor obligațiilor față de clienții și partenerii lor“, se mai arată în comunicatul PAO TMK Moscova.

JCS-N.C.