Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Tania Adam, Brian Techerean, Andrada Dință și Carlos Rădulescu sunt luptătorii premiați de către Direcția Județeană de Sport Caraș-Severin pentru rezultatele foarte bune obținute în 2023!

Andrada Dință a reușit să câștige două medalii de aur și una de argint la competițiile internaționale și tot două de aur și una de argint la cele naționale. Tania Adam, pe plan internațional, s-a evidențiat la Campionatele Mondiale pe plajă unde a obținut locul 2 și s-a clasat pe locul 5 la Campionatul European. De asemenea, Tania a câștigat două medalii de argint și una de bronz la seniori, două de aur și una de argint la juniori și a cucerit aurul la U23. Brian Techerean s-a clasat pe locul 5 la Campionatul European Școlar, iar pe plan național a obținut un argint și un bronz. Carlos Rădulescu are câștigate două medalii de aur la competițiile internaționale, iar pe plan intern a cucerit o medalie de aur și una de argint.

„Avem anul acesta 15 sportivi cu rezultate foarte bune, la nivel național și internațional. Acum am adus patru sportivi, trei legitimați la Clubul Sportiv Școlar Reșița și o sportivă legitimată la Clubul Sportiv Municipal Reșița. De la CSȘ, Tania Adam, care este în lotul național de junioare, are rezultate foarte bune anul acesta la nivel internațional. Este vicecampioană mondială la lupte pe plajă, locul 5 la Campionatele Europene de juniori la seniori, vicecampioană a României, medaliată cu bronz la Cupa României și la lupte pe plajă. Rezultate foarte bune a avut Tania și îi dorim pe viitor să realizeze cât mai multe rezultate și să reprezinte Reșița cu cinste. Brian Techerean, și el legitimat la CSȘ Reșița, este medaliat cu bronz la Campionatul Național, medaliat cu bronz la Cupa României. La început de drum, și cu siguranță va face performanță, este Carlos Rădulescu care este legitimat la CSȘ Reșița. Este un sportiv foarte bun și a ieșit campion național la categoria lui de vârstă. A devenit și vicecampionul României la o categorie de vârstă mai mare. Andrada Dință, legitimată la CSM Reșița, a avut multe competiții la care a participat. La un turneu din Germania a ieșit pe locul 2, în Ungaria pe locul 1 și în România de două ori pe locul 2.”, a spus antrenorul Florin Dință.

Direcția Județeană de Sport a premiat patru dintre luptătorii care au obținut performanțe notabile la competițiile naționale și internaționale. Vă felicit pe toți pentru rezultatele foarte bune pe care le-ați obținut în anul 2023. Direcția Județeană de Sport va fi în continuare alături de voi. Vreau să-i felicit totodată și pe antrenorul Florin Dință și pe antrenorul emerit Adrian Dacica pentru munca depusă și pentru rezultatele foarte bune obținute cu sportivii pe care îi antrenează. Premiile oferite au fost diplome, plachete și echipamente sportive, pe care le avem din sponsorizări. Din păcate, nici anul trecut și nici anul acesta n-am primit niciun ban, dar ne-am organizat și am reușit să facem rost de premii.”, a precizat prof. Dorin Voina, directorul executiv al DJS-CS.

JCS-Ștefan Moraru