Caraş-Severin, Romania

ROMÂNIA. Azi, românii au parte de un nou spectacol cu principalii saltimbanci ai naţiunii române! La Brăila, sper şi la Tulcea (locul de unde a plecat ideea construirii unui pod peste Dunăre) se va inaugura podul dintre Brăila şi Tulcea! Un obiectiv strategic pentru România şi nu numai, finanţat, în principal, din fonduri europene (ITI Delta Dunării)!

Românii vor auzi din gura celor prezenți (culmea ironiei, exact de la cei care au blocat, din interese meschine, direct sau indirect acest obiectiv!), Iohanis, Ciolacu, Ciucă, Grindeanu, Tudose și alții ca ei, cum și cât s-au zbătut aceștia să realizeze acest pod.

Ceea ce se întâmplă, azi, la Tulcea si Brăila, subliniază, încă o dată, una dintre calitățile unora dintre politicieni români, și anume: arogarea unor realizări nemeritate sau, pe limba domnului Tudose Mihai, ciorditori de realizări. Dincolo de poza de grup cu falșii „constructori” ai podului, rămâne cel mai mare obiectiv al României din ultimii 30 de ani. Da, românii merită realizări măreţe şi mă bucur că, în sfârşit, este dat în folosinţă. Am să revin cu detalii de impact legate de acest subiect, adică adevărul despre cum şi cine poate afirma că are un merit în realizarea celui mai mare obiectiv de infrastructură de după Revoluţia din 1989.

EUGEN TEODOROVICI