Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Este vorba de gestul de mare umanitate pe care l-a făcut Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, de a dona Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa materiale de protecţie pentru personalul medical!

În condiţiile în care şi Timişoara se confruntă ca, de altfel, multe unităţi spitaliceşti din ţară, cu o criză acută de echipamente de protecţie, SJU Timişoara a trimis duminică, 22 martie 2020, celui mai mare spital cărăşean o importantă donaţie. Aceasta constă în 30 de costume de biosecuritate (galbene), 30 perechi de ochelari, 20 de perechi de botoșei de protecție și măști medicale de protecție.

Ec. Alina Stancovici, managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița a ţinut să mulţumească Spitalului Județean de Urgență din Timișoara, apreciind în mod special prietenia, amabilitatea si promptitudinea de care au dat dovadă managerul dr. Pătrașcu şi dr. Dorel Săndesc, șeful secției ATI de la SJU Timişoara.

În condiţiile în care personalul medical din toată ţara se află în prima linie în lupta împotriva noului coronavirus, fiind expus contaminării, dar mai ales  ţinând cont că deja s-au înregistrat cazuri de infectare în rândul medicilor, asistenţilor şi infirmierilor, această donaţie este mai mult decât binevenită.

JCS-A.G.