Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – În cursul acestei dimineți, pompierii militari caransebeșeni au intervenit la două accidente rutiere produse în municipiu și la Sadova!

Pentru primul dintre ele, produs pe E 70, la Sadova Veche, au fost mobilizate două echipaje de salvatori din Caransebeș, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță a Serviciului Județean. „În urma accidentului, în care au fost implicate două autoturisme, două persoane au fost evaluate medical de către echipajele SMURD și SAJ. Ulterior, o singură victimă a fost transportată la spital de către ambulanța SMURD, conștientă și cooperantă.“, transmite ISU „Semenic“.

Cel de-al doilea, produs în municipiul Caransebeș, a avut consecințe mai grave. A fost implicat un singur autoturism, dar două persoane au rămas încarcerate. „La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Caransebeș, precum și o ambulanță SAJ. Pompierii au acționat pentru extragerea celor două victime, ambele fiind predate echipajului de pe ambulanța SAJ, cu diverse traumatisme: șoferul, în stare de conștiență, iar cealaltă victimă, o persoană de sex feminin, în stare de semiconștiență. Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul producerii evenimentelor.“, au precizat salvatorii.

JCS-A.M.