Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Liberalul cărășean le-a prezentat unor copii din Caransebeș impresionantul Palat al Parlamentului, a doua cea mai mare clădire administrativă din lume după Pentagon! Totul s-a întâmplat luni, 15 mai, când deputatul Dumitru Rujan spune că a avut bucuria de a fi gazdă, la Palatul Parlamentului, pentru 27 de elevi ai Colegiului Național „Traian Doda“ Caransebeș!

„Curiozitatea școlarilor de clasa a III-a este reconfortantă și totodată, o provocare. Am avut ocazia să le prezint clădirea impresionantă dar și principalele activități pe care le desfășurăm. Copiii sunt viitorul nostru și este bine să aibă, deja, noțiuni legate de procesul democratic. Le urez succes în activitatea lor școlară și îmi doresc, ca în viitor, să îi văd lucrând în Parlamentul României“, a declarat deputatul liberal.

O postare legată de vizita celor mici în Parlament a strâns mai multe mesaje de felicitare, unii dintre părinți adresând mulțumiri, după ce au remarcat încântarea copiilor, așa cum nota Nicoleta Teodorescu. „Mulțumim frumos pentru invitație și primirea călduroasă! Alături de copii am trăit momente minunate ce se vor transforma în amintiri de neuitat. Copiii mei s-au simțit «mici parlamentari»!“, remarca Maria Raduescu.

JCS-T.K.