Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – De asemenea, breteaua de întoarcere spre Centrul Civic, la ieșirea de sub Pasajul Intim pe banda de mers în jos, se închide temporar pentru lucrări, urmând să fie redeschisă la sfârșitul lunii octombrie în funcție de evoluția lucrărilor!

Având în vedere extinderea lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai, de către PORR, începând de luni, 26 septembrie, și până la finalizarea sectorului de drum, se restricționează circulația autovehiculelor între Piața Republicii și Pasajul Nera la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare în zona mediană a căii de rulare a tramvaiului.

Tot de luni, vor începe lucrările la infrastructura rutieră de către PORR pentru proiectul de reabilitare a străzilor Timișoarei și Bârzăviței, cât și a extinderii lucrărilor de modernizare a transportului public electric efectuat cu tramvaiul, se restricționează circulația autovehiculelor astfel: str. Timișoarei cu str. Grădiște și până la pasaj Intim; Piața Republicii și până la Pasajul Nera. În vederea execuției acestora, se va restricționa circulația autovehiculelor în funcție de evoluția lucrărilor la o bandă de circulație pe ambele sensuri de deplasare.

Circulația autobuzelor în transportul public local de persoane se va desfășura pe aceleași trasee, iar accesul pentru stația de autobuz de la MOL este din fața stației de carburanți. Pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare se vor extinde sau restrânge restricțiile.

„Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier“, transmite Primăria Reşiţa, printr-un comunicat.

JCS-N.C.