Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Daria Grigoroiu, sportiva pregătită de antrenorul Ștefan Nagy, a obținut locul I, la juniori, la Campionatele Naționale în sală! Atleta aflată în dublă legitimare, atât la Clubul Sportiv Universitatea Reșița cât și la Clubul Sportiv Școlar Reşiţa, a obținut titlul național în proba de 60 de metri garduri!

Andreea Suhai, antrenată tot de Ștefan Nagy, a ocupat locul IV în proba de 60 metri plat, cu timpul de 7 secunde și 79 sutimi. Acest rezultat reprezintă un nou record personal pentru Andreea.

„La acest campionat național de juniori I, Daria Grigoroiu a câștigat proba de 60 metri garduri, cu un rezultat foarte bun. Dacă aș face un bilanț al rezultatelor obținute de ea în acest sezon de iarnă, Daria a obținut trei titluri de campioană. De asemenea, ea a obținut un loc doi la Campionatul Național de seniori. În statistica rezultatelor din acest an, la juniori, Daria este în primii opt sportivi din lume, în proba de 60 de metri garduri. Sperăm să aibă o evoluție la fel de bună și în sezonul din aer liber. În urma acestor rezultate sperăm să reușim să prindem o finală la Campionatul Mondial de juniori, care va avea loc în luna august, în Columbia. Un rezultat foarte bun a obținut și Andreea Suhai, care a ocupat locul IV în proba de 60 de metri plat. Andreea a reușit să-și facă și un nou record personal”, a declarat antrenorul Ștefan Nagy.

JCS-Ștefan Moraru