Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – German Open Championships – GOC Stuttgart se numește cea mai puternică competiție din lume, unde dansatorii reșițeni, antrenați de Alex Holecz, au strălucit nu o dată, ci de două ori!

Marius Pădurean și Adelina Stanciu au cucerit medalia de aur din 89 de perechi, la WDSF Junior 2 Standard l, iar Bogdan Walter Kostner și Andreea Dumitru au obținut, de asemenea, medalia de aur din 171 de perechi, la WDSF tineret latino.

Altă pereche din România, formată din Robert Chiș și Mădălina Rafa, a luat medalia de aur, din 169 de perechi, la WDSF Rising Star standard.

„Ziua în care oameni din două orășele, Reșița și Dej, alături de o echipă puternică a Federației Române de Dans Sportiv, scriu istorie pentru dansul sportiv românesc, în cea mai puternică competiție de dans sportiv din lume, German Open Championships – GOC Stuttgart!  Cuvintele sunt mult prea puține pentru a descrie ceea ce am trăit, reușind să aducem României nu una, nu două, ci trei medalii de aur, o reușită ce părea efectiv imposibilă. Mulțumesc tuturor celor ce au făcut posibilă această performanță deosebită: WDSF DanceSport, Federația Română de Dans Sportiv, Ministerul Tineretului si Sportului, Cupio, Consiliul Județean Caraș-Severin, Latino Angels Dej și Mystic Reșița!”, a spus antrenorul Alex Holecz.

JCS-Ștefan Moraru