Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deputatul cărăşean susţine că toate obiectivele Guvernului sunt importante și vor avea efecte benefice semnificative asupra vieții românilor!

A trecut mai puțin de o săptămână de când, în plenul Parlamentului, în fața distinșilor reprezentanți ai cultelor, ai instituțiilor de stat și a tuturor celor prezenți, a fost votat Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Un Guvern cu mai puține ministere, care se va axa pe crearea unei Românii mai bune pentru toți. România se confruntă în prezent cu provocări pe multe domenii, dar așa cum PSD a făcut față provocărilor istorice și acum, prin programul său de guvernare, PSD va încerca să rezolve problemele și greutățile actuale. Este datoria statului să își sprijine cetățenii, astfel încât românii să nu mai trăiască cu teama zilei de mâine, a prețurilor crescute sau a lipsei accesului la sănătate și educație a celor dragi. Mă bucur ca una dintre prioritățile actualei guvernări este educația, care trebuie să fie pe primul loc în România.Toate obiectivele Guvernului sunt importante și vor avea efecte benefice semnificative asupra vieții românilor: lupta cu inflația, eliminarea pensiilor speciale, creșterea salariilor și a pensiilor, dezvoltarea unei economii bazate pe producție și exporturi și nu pe importuri, reformele din PNRR, aderarea României la spațiul Schengen și relansarea procesului de integrare în zona euro și multe altele. Îmi doresc ca Guvernul condus de domnul prim-ministru Marcel Ciolacu să reușească să își îndeplinească cu succes toate obiectivele menționate în Programul de Guvernare și am convingerea că aceste măsuri vor îmbunătăţi calitatea vieţii şi bunăstării fiecărui român.“, consideră deputatul PSD, Marius Damian.

JCS-L.A.