Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În perioada 3-5 decembrie s-a desfășurat a XXII-a ediție a Cupei „Hercules” la lupte, în stațiunea Băile Herculane! Au participat 14 cluburi din țară, peste 120 de sportivi luptându-se pentru medalii. Competiția a fost organizată de Asociația Județeană de Lupte Caraș-Severin, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin și Primăria Băile Herculane!

„Este o competiție de tradiție, unde au participat sportivi cu vârste cuprinse între 7–14 ani. Acesta a fost ultimul concurs din 2021 pentru luptătorii noștri”, a declarat Florin Dință, președintele Asociației Județene de Lupte Caraș-Severin și antrenor la CSȘ Reșița.

La final, pe asociații și cluburi, Reșița a ieșit pe primul loc, sportivii fiind pregătiți de Adrian Dacica, Florin Dință și Andrei Franț.

Rezultatele obținute micile luptătoare reșițene au fost: Pintiliciuc Denisa, Boha Elena, Dință Andrada, Radu Ioana și Boha Nicoleta au obținut medalia de aur, argint a luat Raluca Ioniscu, iar bronzul le-a revenit Denisei Coldușin și Iasminei Golea. La băieți s-au evidențiat Croitoru Florin, Barboș Rafael, Dință Vlad, Hoța Sasha, Sarai Ricardo și Gheorghe Lucas, toți ocupând la final locul I.

JCS-Ștefan Moraru