Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele antrenate de prof. Cristian Busuioc au câștigat duminică, 19 septembrie, primul meci din acest sezon din Divizia A, Seria B. Reșițencele s-au impus cu scorul de 29-23, în jocul cu CS Handbal Club Harghita, disputat în Sala Liceului „Banyai Janos”!

La acest meci s-au remarcat Iulia Bledea, cu 11 goluri marcate și Rebeca Vlădășel, cu 8 reușite. În acest moment, Reșița este pe podium, pe poziția a III-a, cu patru puncte acumulate după primele două meciuri. În continuare lotul echipei reșițene este unul subțire, iar antrenorul Cristian Busuioc ar mai avea nevoie de vreo trei sau patru jucătoare.

„Am obținut o victorie meritată în opinia mea. Am condus în permanență pe tabela de marcaj, am fost în avantaj și la pauză. Legat de joc, am întâlnit o echipă care a avut în componență mai multe junioare, iar noi în continuare avem o bancă destul de restrânsă. Totuși, cred că am obținut o victorie de moral și să sperăm că Federația Română de Handbal ne va permite să jucăm următorul meci vineri, cu Oradea. Acum am câștigat primul meci din deplasare și ne dorim să obținem în etapa viitoare și prima victorie de acasă, împotriva echipei nou înființate din Oradea”, a declarat prof. Cristian Busuioc, antrenorul Reșiței.

CSU Reșița va juca în etapa a III-a a Diviziei A, Seria B, cu ACS Tonic Oradea. Partida se va disputa vineri, 24 septembrie, de la ora 16:30, în Sala Polivalentă din Reșița.

JCS-Ștefan Moraru