Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de handbal a CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 27 august, cu scorul de 40-38, partida amicală retur cu SCM Politehnica Timișoara 2!  În tur, rosso-nerii au cedat, scor 35-41!

Deocamdată, Reșița nu mai are programat niciun amical, dar vor fi jocuri de pregătire cu cei mai mari juniori de la club. Startul Diviziei A este programat pentru data de 18 septembrie.

„Am obținut prima victorie din această perioadă de pregătire. După cum se știe, Timișoara are o echipă destul de bună la nivelul Ligii 2 și mereu este un derby atunci când jucăm împotriva acestei echipe. Mereu sunt ambiții mari atunci când cele două echipe se întâlnesc. La acest meci de la Reșița am reușit să câștigăm, dar mai puțin contează scorul în aceste meciuri de verificare. Acest lucru ni l-au transmis și antrenorii, deoarece această declarație pe care o dau este doar în calitate de jucător. Mă bucur mult că am câștigat, se vede că ne pregătim 100% la antrenamente, suntem concentrați și se pare că reușim să jucăm foarte bine. Avem un plus foarte mare pe postul de pivot odată cu aducerea lui Raul Bote la echipă. Ne ajută extraordinar de mult. La acest meci a evoluat și Lucian Ignat, care are o experiență mare și se vede că face diferența atunci când intră pe teren. Cu ajutorul colegilor eu am reușit să înscriu de 14 ori. Voi fi în continuare 100% concentrat la antrenamente și nu vreau să mi se reproșeze absolut nimic în calitate de jucător. Oamenii sunt dificili și acolo unde este bine, mereu caută să se bage unii sau alții. Eu personal mă voi pregăti foarte bine, ca să fiu apt la fiecare meci. Îmi doresc să fiu un adevărat lider atât în teren, cât și în vestiar. Le mulțumesc colegilor pentru această victorie, iar pe 18 septembrie începe campionatul. În perioada următoare vom afla și adversarele din prima regiune geografică. Ne pregătim, iar meciuri amicale nu vom mai avea. Vom face câteva meciuri cu juniorii I, care sunt în număr destul de mare. Ei se pregătesc cu noi, deoarece doar așa vor putea să progreseze. Dacă se vor antrena cu cei mai mari și cu cei mai puternici, sunt sigur că acești tineri vor putea deveni jucători de bază în prima echipă”, a declarat handbalistul Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal al echipei reșițene.

CSM Reșița: Ionuț Tănasă, Boban Vuița, Blagoe, Mircea Negru (4), Lucian Ignat (1), Marius Negru (7), Marius Bahan (14), Antonio Gîrban (2), Raul Bote (5), Raul Heimbach (3), Andrei Bondoc, Deniss Kirsch (1), Snezan Radoslavevici (2), Dragoș Dăneasa și Scurt Rares (1).

JCS-Ștefan Moraru