Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița U19 a remizat miercuri, 5 aprilie, scor 0-0, cu Chindia Târgoviște U19, în turul semifinalei din Cupa României! Echipa pregătită de Leontin Doană a avut destule șanse de a înscrie în prima repriză, dar fără succes. Ba mai mult, Chindia U19 putea să câștige, dar Paul Mereu a apărat un penalty în partea a doua a meciului!

Soarta calificării în finală se va decide în retur, pe data de 26 aprilie, când Reșița U19 va disputa meciul decisiv în deplasare. Cealaltă semifinală s-a terminat cu același scor: Aerostar Bacău- ACS Kinder Constanța 0-0.

„Ne-am făcut noi meciul greu, din păcate. Ne-am creat ocazii multe, am avut vreo patru în primele 20 de minute, dar n-am reușit să marcăm și ni l-am făcut singuri greu. Una peste alta, felicit băieții, ținând cont că cei de la Chindia au jucători născuți în 2004 și noi avem jucători născuți în 2005-2006, am avut în teren și doi fotbalişti de 2007. Se vede, contează această diferență, dar băieții au făcut față acestui joc și eu zic că scorul de 0-0 nu reflectă jocul din teren. Paul Mereu a avut o intervenție foarte bună la penalty, pe această cale țin să-l felicit, a demonstrat că are valoare și merită să joace mai sus. Sunt șanse 50/50. Sperăm, dacă vom avea ocazii la ei, să le fructificăm și să ne calificăm în finală, pentru că ar fi păcat pentru acei băieți să nu ajungă în ultimul act al competiției.”, a spus antrenorul Leontin Doană.

JCS-Ștefan Moraru