Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița a participat în weekend la Cupa Tiger Valea Bârgăului, la karate WUKF, competiție organizată în județul Bistrița-Năsăud, cu un lot de patru sportivi (Andrei Schinteie, Patricia Măciucă, Alexia Deriuș și Greta Buzura). De asemenea, la competiția de karate ajunsă la ediția a IX-a au fost și doi arbitri reșițeni, Zoltan Lipan și Sandra Lipan!

La startul competiției s-au aliniat 380 de sportivi de la 23 de cluburi, cu 870 de intrări în concurs.

„Componenții clubului au avut o evoluție de excepție și au demonstrat încă o dată că munca lor dă roade. Rezultatele sportivilor au fost foarte bune și au obținut trei locuri I și trei locuri III.”, a spus antrenorul Zoltan Lipan.

Pe prima poziția s-au clasat Andrei Schinteie la kata, la categoria 13 ani și Greta Buzura la kumite, la categoria 16-17 ani și + 60 kg, dar și echipa de fete a obținut medalia de aur. Echipa a fost formată din Buzura, Deriuș și Măciucă și a obținut locul I la ku rotativ, la categoria 16-17 ani. Pe locul III au fost Greta Buzura la ka – 3 kyu – 1 DAN, la categoria 16-17 ani și Alexia Deriuș la ka și ku – 6 – 4 kyu, categoria 14-15 ani.

JCS-Ștefan Moraru