Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a trecut duminică, 6 octombrie, cu scorul de 38-29 (18-13) de CS Universitatea Craiova, în etapa a IV-a a Diviziei A, Seria A! În urma acestui succes, handbaliștii au urcat pe locul 3, cu două victorii și o înfrângere!

„Un joc care a fost echilibrat doar în prima parte. Ne așteptam la un meci greu cu cei din Craiova, pentru că duelurile cu ei au fost mereu destul de aprige. Sunt mulțumit și îi felicit pe băieți pentru determinare și dăruire. Mi-a plăcut că am avut o viteză în plus. Lucrăm la asta, trebuie să jucăm în viteză și de la meci la meci o să încercăm să nu mai greșim atât de mult. De asemenea, încercăm să eliminăm ratările acelea din situaţia de unu la unu, care ne toarnă plumb în picioare, ca să zic așa. O victorie la nouă goluri diferenţă, cu toate că meciul a arătat oarecum mai strâns în teren. Felicit portarii, care au avut o prestație bună. Vlad Sztanoji a avut încredere în el, a scos niște mingi foarte grele. Suntem pe drumul cel bun. Urmează un meci în Cupa României, tot cu cei din Craiova. Vom juca joi pe terenul lor, de la ora 17. Vrem să mergem mai departe. La ei va fi mai greu, bineînțeles, pentru că este un meci în deplasare şi trebuie să fim mai concentrați și mai determinați. În campionat urmează sâmbătă un meci în deplasare cu CSU Politehnica Timișoara. Vom înfrunta o echipă timişoreană cu jucători tineri. Bineînțeles, mergem acolo să câștigăm.”, a declarat antrenorul-jucător Marius Bahan.

CSM Reșița: Vlad Sztanoji, Răzvan Apostu, Marius Bahan, Snezan Radosavlevici (8), Raul Heimbach, Olexandr Starcenco (3), Andrei Bondoc (1), Lucian Ignat (1), Deniss Kirsch (4), Adrian Acea, Rareș Scurt (5), Antonio Gîrban (7), David Delcea (3) și Sebastian Măceșanu (6).

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu