Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii rosso-neri au câștigat duminică, 19 februarie, cu scorul de 35-30 (18-15) partida cu CS Politehnica Iași, din etapa a III-a a play-off-ului de promovare în Liga Zimbrilor!

Este al treilea succes la rând în play-off pentru echipa lui Radu Bote, care se află pe locul II, cu maximum de puncte, CS Universitatea Cluj, ocupanta primului loc, având un golaveraj superior.

„Un meci foarte disputat, așa cum ne așteptam. Ne-am gândit că echipa din Iași nu se va preda așa ușor, dar vreau să-mi felicit echipa, staff-ul și tot colectivul pentru efortul depus și pentru rezultatul pe care l-am obținut. N-am practicat un handbal foarte bun, așa cum suntem noi obișnuiți. Trebuie să ţinem cont și de oboseală și de accidentările pe care le avem. Și eu am jucat sub tratament la meciul acesta, din acest motiv n-am jucat nici la Sânnicolau Mare, dar, cu bune, cu rele, mergem înainte, n-avem ce să facem. Acesta este sportul de performanță și suntem bucuroși pentru această victorie. Pe lângă asta, vreau să punctez că de la etapa viitoare de acasă, suporterii ne vor putea susține din tribune. Ne este dor de ei, le simțim lipsa. Îi așteptăm cu drag și le mulțumim pentru toată pasiunea cu care ne susțin. Avem trei victorii din trei meciuri, ne aşteptam oarecum, având în vedere că am avut două meciuri acasă și unul în deplasare, la Târgu Jiu, cu o echipă pe care o ştiam bine din grupa geografică. De acum începe greul, aş putea spune, deși au fost grele și cele de până acum, având în vedere că suntem o mână de oameni și, cum știți, media de vârstă a echipei este de numai 21 de ani!”, a declarat extrema Lucian Ignat.

CSM Reșița: Boban Vuița, Alexandru Blagoe, Bogdan Tomescu, Marius Bahan (7), Snezan Radosavlevici (2), Raul Heimbach (1), Marian Mitran, Marius Negru (10), Andrei Bondoc, Lucian Ignat (2), Deniss Kirsch (2), Antonio Gîrban (4) și Raul Bote (7).

În etapa a IV-a, reșițenii vor juca pe 26 februarie, în deplasare, cu CSM Alexandria.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea