Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Formația reșițeană a fost eliminată din turul III al Cupei României de Phoenix Buziaș, scor 0-1, partidă ce s-a disputat la Lugoj, după un nou joc la limita penibilului făcut de elevii lui Cheregi!

În prelungirile partidei, Cristi Grancea a înscris în minutul 94 golul calificării pentru vecinii de județ, în urma unor greșeli ale fundașilor reșițeni. În urma acestei reușite, echipa lui Cosmin Petruescu s-a calificat în play-off-ul Cupei României, fază în care vor intra şi opt echipe din Superligă. Celor de la CSM Reșița le rămâne acum să se concentreze doar pe meciurile de campionat, acolo unde au un început de sezon modest, cu două înfrângeri în primele două etape și fără gol marcat.

CSM Reșița: Ionuţ Rus, Cega, Ardei, Sabău, Rimovecz, Popescu, Velcotă, Chera, Cociş, Lascu, Godwin. Au mai intrat: Dolghi, Al. Negru, Cristea, Szijj și Domil.

După meci, liderul Guardei Ultra, Marcel Gușcă, prezent pe arena din Lugoj alături de alte câteva zeci de suporteri reșițeni, și-a pus mai multe întrebări legate de jocul echipei. „O altă umilință. Un alt meci în care în teren a fost doar adversarul. Chiar să nu legi două pase? Chiar să nu poți trage un șut bun la poartă? Chiar să nu poți da o centrare cum trebuie? Ce se întâmplă cu echipa asta? De unde atâta neseriozitate? De unde atâta bătaie de joc? După meci am avut destule reproșuri de adus. Am trecut peste meciul cu Slobozia. Am trecut peste umilința de la Ceahlăul. Am fost iar lângă ei, i-am susținut din tot sufletul, dar se pare că nu înțeleg că am rămas ultimii suporteri alături de ei. Sper ca sâmbătă să vă văd altfel în teren. Sper ca sâmbătă să vă spălați toate păcatele și să câștigați!”, a precizat Marcel Gușcă, liderul de galerie al echipei reșițene.

În etapa a III-a a Ligii 2, rosso-nerii vor juca sâmbătă, 19 august, acasă, de la ora 11, cu CSC Dumbrăviţa, formație care i-a oprit Reșiței drumul spre liga secundă atunci când la cârma echipei era Dan Alexa. Jucătorii reșițeni au ocazia să-și ia revanșa față de echipa din Dumbrăvița, dar și față de proprii suporteri, care au plecat dezamăgiți de la meciul din Cupă.

JCS-Ștefan Moraru