Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a fost eliminată miercuri, 23 februarie, din primul tur al Cupei României, de CSM București, scor 20-27 (13-14), partidă ce s-a disputat în Sala Polivalentă!

„Dinainte mi-am dorit să picăm în Cupa României cu o echipă de primă ligă și mă bucur că așa s-a întâmplat. La acest joc cu CSM București i-am simțit pe suporterii noștri ca fiind al optulea jucător. Formația din București era favorită, au fost peste noi la toate categoriile. Mă bucur foarte mult de acest meci și îmi felicit colegii și staff-ul pentru prestație. Am venit după un meci de luptă de la Oradea unde am reușit să câștigăm, iar acest meci de cupă ne-a dat și mai multă încredere, chiar dacă am pierdut. Sperăm să revenim în Liga Zimbrilor cât mai repede. Pot să spun că am luptat de la egal la egal cu CSM București timp de 30 de minute, cam atât ne-au ținut motoarele și sunt mândru de cum s-au prezentat jucătorii. În campionat luăm meciurile pas cu pas, muncim zi de zi și sper că vom reuși să promovăm. Media de vârstă a echipei noastre este 20 de ani. La acest meci de cupă am introdus un jucător foarte tânăr, pe Rareș Scurt, în vârstă de doar 16 ani și acest lucru mă bucură foarte mult. Avem viitor în acest sport, handbalul reșițean are viitor, iar la club avem aproximativ 150 de copii. Cei mici continuă să vină și acest lucru înseamnă că cei care se ocupă de aceste grupe fac un lucru foarte bun. Urmează pentru noi meciul de campionat de la Odorhei. N-am reușit încă să strâng foarte multe informații, dar știu că vom întâlni o echipă bună. Nu știu dacă obiectivul lor este clar promovarea, deoarece mai multe echipe și-au propus clasarea pe primele locuri. Mergem cu încredere că putem face un meci bun”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

Antrenorul echipei CSM București, Eliodor Voica, a spus la final: „A fost o victorie muncită a echipei mele și aș dori să felicit echipa Reșiței pentru modul cum s-a luptat și pentru ambiția de care a dat dovadă. Aș putea spune că Reșița nu a arătat ca o echipă de divizie, ba dimpotrivă. CSM Reșița merită toate felicitările, mai ales pentru prestația din prima repriză. În altă ordine de idei, cred că a fost un meci care a oferit spectacol, cu faze autentice de handbal, lucru care nu poate decât să bucure publicul spectator”.

CSM Reșița: Boban Vuița, Marius Negru, Alexandru Blagoe, Marius Bahan (1), Ionuț Tănasă, Snezan Radosavlevici (2), Raul Heimbach (2), Mircea Negru (1), Andrei Bondoc (2), Deniss Kirsch (2), Antonio Gîrban (1), Rareș Scurt, Dorian Turcuman, Lucian Ignat, Edi Belchite (9) și Adrian Acea.

Partida dintre CSM Odorheiu Secuiesc și CSM Reșița din etapa a IV-a a play-off-ului de promovare al Diviziei A va avea loc sâmbătă, 5 martie.

JCS-Ștefan Moraru