Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a primit zilele acestea licența pentru Liga 2, pentru sezonul competițional 2024/2025! În ultima perioadă, conducerea și staff-ul administrativ de la CSM Reșița au întocmit toată documentația necesară pentru ca formația din Valea Domanului să obțină licențierea pentru a evolua și din sezonul 2024/2025 în Liga 2!

„Analizând documentele prezentate de către club, Comisia de certificare a îndeplinirii condițiilor minime de participare în competiție, în conformitate cu prevederile art.12 din Regulamentul privind condițiile minime de participare la Campionatul Național Liga a 2-a, ediția 2024, a propus acordarea certificatului privind îndeplinirea condițiilor minime de participare la Campionatul Național Liga 2 sezonul 2024 – 2025, clubului Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița.”, se arată în informarea primită de formația din Valea Domanului de la Federația Română de Fotbal.

Cât despre obținerea dreptului de promovare, clubul reșițean a demarat deja procedurile pentru formarea unei noi structuri, cu ajutorul căreia echipa va obține dreptul legal de a promova în SuperLiga României. Sunt implicate Consiliul Județean Caraș-Severin, Consiliul Local Reșița, SC Piețe Reșița SRL, dar și Asociația „Toți pentru Metalul Reșița”.

JCS-Ștefan Moraru