Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița și-au revenit după înfrângerea de la mijlocul săptămânii de la Craiova și s-au impus sâmbătă, 20 noiembrie, cu scorul de 38-29, în fața celor de la CSM Oradea! După acest joc Oradea rămâne lider cu 27 de puncte, iar Reșița este pe locul secund, cu 20 de puncte!

„Am avut emoții la acest meci. Înaintea jocului am avut o ședință cu jucătorii. Am pierdut cu Universitatea Craiova, am avut o discuție cu băieții și se pare că la acest meci au fost concentrați 60 de minute și nu 10, 20 sau doar o repriză. Sunt foarte bucuros de victorie, am muncit pentru ea. N-am avut mult timp să pregătim meciul, dar știam că trebuia să câștigăm ca să ne menținem pe locul 2. A venit această victorie cu Oradea, în care am demonstrat că suntem o echipă care se poate lupta în Liga 2 cu oricine. Am câștigat la o diferență mare, nouă goluri, iar această diferență a fost făcută de atitudinea noastră. Am jucat foarte bine pe apărare și în atac ne-am făcut treaba. Colegii mei au tratat 100% meciul. Tinerii au mers foarte bine, dar trebuie să muncească mult ca să devină handbaliști și să joace în prima ligă. Toți jucătorii au fost concentrați la acest meci și s-a văzut diferența pe tabelă. Joi vom juca la Sânnicolau Mare, vom merge să câștigăm. Mihai Rohozneanu, ca antrenor secund, este un câștig mare pentru noi, pentru imaginea handbalului reșițean și mă bucur mult că se înțelege foarte bine cu Radu Bote”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

CSM Reșița: Vuița Boban, Marius Negru (5), Cătălin Obrocea, Alex Blagoe, Marius Bahan (2), Ionuț Tănasă, Snezan Radoslavevici (2), Raul Heimbach (3), Daniel Burac (4), Mircea Negru (2), Andrei Bondoc (3), Deniss Kirsch (4), Antonio Gîrban (3), Rareș Scurt, Lucian Ignat (2) și Eduard Belchite (8).

Urmează pentru Reșița deplasarea de joi, 25 noiembrie, de la CS Unirea Sânnicolau Mare.

JCS-Ștefan Moraru