Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii au înregistrat încă o înfrângere în play-off și au cedat pe teren propriu, scorul 26-30 (11-12), în fața echipei CSM Alexandria, în etapa a VI-a!  Formația antrenată de Marius Bahan și Cristian Ionescu se află în acest moment pe locul 6, cu doar 3 puncte!

„Din păcate, rezultatul nu a fost unul favorabil pentru noi. Am pregătit acest meci foarte intens, dar, din păcate, se mai întâmplă să și pierdem. Trebuie să trecem peste acest insucces și să muncim în continuare. Sperăm să obținem rezultate pozitive în meciurile care urmează. În prima repriză a acestui meci am fost foarte concentrați, am avut o dorință mai mare, iar în partea secundă cred că ne-a lipsit dorința. Cred că din punct de vedere fizic stăm bine, deoarece ne pregătim în fiecare zi. Sperăm ca la Medgidia să obținem cele trei puncte!”, a spus jucătorul Snezan Radosavlevici.

Experimentatul handbalist Lucian Ignat a declarat după această partidă: „Nu știu cum s-a văzut din exterior acest meci, dar de pe teren am simțit că am jucat împotriva unei echipe bune și solide. Alexandria este o formație complexă, cu jucători foarte buni pe toate posturile, care sunt dublate. Noi ne-am luptat timp de 50 de minute cu toată armata lor, ca să zic așa. Nu știu dacă au fost mai buni ca noi, dar cred că prospețimea a făcut diferența. Trebuie să ținem cont că aceiași 7-8 jucători de la noi evoluează meci de meci și nu prea avem cu cine să ne schimbăm. Drept urmare, în finalurile de meciuri acest lucru se întâmplă, adică acela că pierdem jocurile la câteva goluri diferență. Totuși, mergem la Medgidia cu o gândire pozitivă, nu ne vom da la o parte și sperăm ca această pauză competițională ne va prinde bine.”

Urmează o pauză de aproximativ două săptămâni, iar pe 23 martie, CSM Reșița va întâlni în deplasare CS Medgidia.

JCS-Ștefan Moraru