Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – CS Oravița mizează pe fotbaliști tineri, fapt care s-a putut vedea și la amicalul cu Progresul Ezeriș, încheiat cu scorul de 0-5!

Elevii lui Ciprian Macovei fac pregătirea de iarnă la baza proprie, iar strategia echipei se orientează în special pe tineri din Oravița.

„La amicalul cu Progresul Ezeriș am văzut pe teren foarte mulți jucători tineri din Oravița, iar de la CS Negrea au venit alți trei fotbaliști în probe. Vom vedea dacă vom reuși pe viitor o posibilă colaborare. Nu pot spune mai multe, deoarece decizia finală îi va aparține antrenorului nostru, lui Ciprian Macovei. Am făcut o mișcare foarte bună și așteptăm să vină și mai mulți tineri la Oravița, pentru că totul este înspre bine. Meciul cu Ezeriș a fost primul amical al nostru, pregătirea o facem la baza noastră de la Oravița și în continuare mai avem programate alte două partide amicale. Sâmbătă vom juca acasă cu Foresta Lăpușnicu Mare, iar ultimul meci de pregătire înainte de startul Cupei României va fi cu Mundo Reșița. Pe 17 februarie ne vom afla și adversarul pe care-l vom avea în Cupa României.”, a declarat Sorin Seliman, directorul sportiv de la CS Oravița.

Campionatul Ligii a IV-a se va relua la începutul lunii martie. CS Oravița ocupă locul 10, cu 15 puncte obținute în 13 jocuri.

JCS-Ștefan Moraru